MSFS 2024 TRAILER


De trailer van 12 juni 2023 introduceerde Microsoft Flight Simulator 2024, het zelfstandige vervolg van de volgende generatie op de 2020-versie. De huidige vliegtuigen, luchthavens en de meeste Marketplace-add-ons zullen compatibel zijn met deze nieuwe versie. Bovendien zal de bestaande Microsoft Flight Simulator 2020 updates en ondersteuning blijven ontvangen, zelfs na de lancering van de 2024-versie.

De trailer van 12 JUNI 2023 was een korte teaser om Microsoft Flight Simulator 2024 te introduceren. We zijn verheugd om in de komende maanden veel meer informatie te delen over de volgende generatie van de Microsoft Flight Simulator-franchise. We hebben uw feedback over de trailer nauwlettend gevolgd en bieden onze excuses aan voor onze vertraagde communicatie. We willen graag van de gelegenheid gebruik maken om enkele van de meest voorkomende vragen die we hebben gezien te beantwoorden.

Wordt Microsoft Flight Simulator 2024 een volledig op zichzelf staand vervolg, of wordt het ook aangeboden als betaalde update voor bestaande spelers?

Microsoft Flight Simulator 2024 is een op zichzelf staande simulator en het volgende generatie vervolg op Microsoft Flight Simulator dat in 2020 werd gelanceerd. Huidige vliegtuigen en luchthavens die zich in Microsoft Flight Simulator (2020) bevinden, evenals vrijwel alle Marketplace-add-ons, worden ondersteund in Microsoft Flight Simulator 2024.

Wat voor soort ondersteuning kunnen spelers van Microsoft Flight Simulator (2020) verwachten zodra Flight Simulator 2024 is uitgebracht?

We blijven onze Microsoft Flight Simulator (2020) Roadmap leveren, met inhoud variërend van vliegtuig- en avionics-updates, sim-updates, stads- en wereldupdates, en ook de gratis Dune DLC. We blijven Microsoft Flight Simulator (2020) ondersteunen na de lancering van Microsoft Flight Simulator 2024.

Zullen alle aankopen die gebruikers op de Marktplaats hebben gedaan overdraagbaar zijn naar de nieuwe simulator?

Op enkele uitzonderingen na zullen vrijwel alle add-ons die vandaag in Microsoft Flight Simulator (2020) werken, werken in Microsoft Flight Simulator 2024. Add-ons die zijn gekocht via de in-simulator Marketplace, hoeven niet opnieuw te worden gekocht in Microsoft Vluchtsimulator 2024.